Cyst bole buatkan upt n OPk +ve ke?

Salam... saya nak tanya saya chek upt dari 6hb sampai skarang upt saya samar2 n opk line pekat, tapi sy g kk 6hb tu dokter kata negatif, bila scan kosong n suspek cyst 3cm.. dokter suruh datag lagi 2 minggu.. sya last piriod 10.1.. kalau kire balik baru 3 minggu ... smlam saya chek pakai clear blue pregnant 2-3 week... persoalan saya upt n opk saya ni positive disebablan cyst ke? Sape ad pngalaman macam ni?bole share x😌gambar ni semalam pnya

Cyst bole buatkan upt n OPk +ve ke?
6 Balas

sya pun mcm nie gak tapi saya ada kantung baby lawpun kecik and ada cyst 3cm tapi doktor kata cyst tu ble hilang sndri bila baby mkin membesar...and psl cyst.. yes opk tu ble double line bila ada cyst jgk.. tapi doa bnyk2 semoga terselit rezeki baby.. Aamiin2

3mo ago

Alhamdulillah... bgs la xde cyst.. sy pun trkjut gak ada cyst sbb sblum nie xde😅😅

sis..sy pun pakai upt ni..knapa ye xterang2..opk line pekat.cek klinik da nmpak kantung. upt ni tak accurate ke eh?

3mo ago

doc ckp kantung da ade dlm rahim..tp risau tgok upt tu😢

insha'Allah Ada rezeki buat sis Dan husband semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye..🥰

3mo ago

Alhamdulillah..tahniah ..semoga Allah permudahkan segala urusan sis Dan kandungan ye...🥰

moga ade khabar gembira.. jgn susah hati.. inshaallah ade rezki baby coming soon 🎈

3mo ago

Alhamdulillahhh sis, saya positif

awk mcmne ye skrg? btul pregnant ke

3mo ago

Alhamdulillah..tahniah sis 🥰

InsyaAllah ada rezeki sis 🌸

3mo ago

Amin2... terimakasehh awak... doakan ya...🥰