Tidur asing ngan husband

Salam saya nak tanya pendapat . Memang berdosa saya xtido ngan husband saya suruh dia tido luar . Saya tahu tu .. haritu kami bergaduh dia pukul saya sampai harini ada lebam2 dan dia ludah muka saya . Keesokkan harinya saya adala tengok dia macam rasa bersalah dia pukul saya . Tapi dia xmintak maaf . N saya pun rasa berjauh hati ngan dia .. yelaa dia sampai ludah muka saya . Saya jadi teringat .. dah seminggu dia tido luar . Dia tkde usaha pun nak berbaik ngan saya . Dan saya pun senyap je . Sebab saya terasa sangat xtahu nak describe cam mana . Macam mana ya . Patut ke saya ambik selimut bantal dia letak dalam bilik . Saya takut kalau saya mengalah lain kali dia buat lagi .. saya dah taknak bagi muka .. anak saya pun takut dah kalau dengar suara ayah dia kuat2 sebab tengok ayah dia cekik saya sampai luka leher saya .. sekarang ni anak xleh terkejut sikit terus menangis . Harini anak saya demam . Saya risau anak trauma .. derhaka ke saya .. memang saya melawan mulut suami saya masa gaduh tu sebab saya geram dia xjujur ngan saya , menipu soal duit . Kami susah tapi dia boleh bagi duit kat abang dia .. sedangkan bila saya mintak beli barang dia xbagi . Dia sorok duit .. dia ngan abang dia sama2 kaki judi .. saya dah berbuih mulut cakap dia buat xtahu je .. bila tegur saya dipukul . #firstmom #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

pendapat sy kes macam ni keganasan rumah tangga tau. Apapun untuk keselamatan diri buat back-up report dekat balai polis. Incase satu hari nanti apa2 jadi dekat u , polis dah ada data siapa suspek utama. Dalam kehidupan ni jangan percayakan sesiapa termasuk suami. Lagi satu bab judi dan duit ni kalau dia dah masuk alam perjudian , susah dah nak tarik dia balik. Lagi2 kuat menipu bab duit. Hari ni lebam, esok2 kita tak tahu. Baik berjaga jaga sebelum terkena.

Kalau sis bijak, g balai polis buat report. Takda derhaka nya lah buat kt suami dayus mcm tu. Harini dia pukul sis, esok lusa dia pukul anak pulak. Kalau sis mengalah, risau sis masuk berita jadi kes kematian je nanti. Dah banyak kes2 mcm ni

lapur la pgi balai polis Klau dh di pukul kn.