Ruam-ruam bayi

Nak tanya lah... Kalau merah2 macam ni pada baby campak ke? Mummy2 buat mcm mana ye.. SekaraNg Merah2 tu makin banyak #baby7month

Ruam-ruam bayi
11 Balas

sis, klu campak... sis guna daun neem tempat tidur baby... nnt hari kedua memang naik banyak... hari ketiga nnt turun... don't worry... baby saya pun baru je kena .. dia baru 10 +

bawak pegi klinik dharan pakar kulit mmg top tempat tuh alhamdulillah anak sye terus okay kulit dia.. pegi pgi mlm daa okay, dia bagi cream sapu je

tak tentu jugak mommy..anak sy merah2 camni jugak tp kt badan..jumpa doc, katanya ruam lepas demam je..kdg2 alergik susu pun ye jugak 😊

Merah berair (campak klu bintik2) atau merah gatal sis? mungkin allergy makanan, kn baby skarang dh 7 bulan n boleh mkn 😊

ruam mngkn tmpt bby tido kotor....pstikn sntiasa bersih dan kemur tilam bby.....elakkn hama

sis guna jenama tasneem... yg skeenz... mmg berkesan sgt untk anak2 yg ad ruam

try g klinik dulu..semoga baik2 je n cpt baik..

bawa jumpa doctor. takut sakit lain

g klinik..n jagn bg bedak dkt bayi

bawa jmpa dr sis