Check up di KK.

Salam / Hi. Saya nak tanya, kalau monthly check up di kk, memang diaorang tak akan scan unless kita rasa baby ada masalah ke? Sebab masa saya bukak buku pink di kk, doc scan. Then the next month pergi checkup, doc tak scan pun. Normal ye gitu? Please share experience mommies. #fistbaby #firstmum

27 Balas

Ye diorg tk scan selalu . Macam sy buka buku 11 week pastu scan 15 week pastu 20 week n last scan 28 week . Kalau nak Scan selalu kena g swasta huhu