Check up di KK.

Salam / Hi. Saya nak tanya, kalau monthly check up di kk, memang diaorang tak akan scan unless kita rasa baby ada masalah ke? Sebab masa saya bukak buku pink di kk, doc scan. Then the next month pergi checkup, doc tak scan pun. Normal ye gitu? Please share experience mommies. #fistbaby #firstmum

27 Balas

Normal sis.. Doc xkn scan sllu.. Ad mggu2 ke brpa doc akn scan.. Sllunya nurse akn check prut, ukur tggi rahim, check jntung bby.. That normal xprlu risau.. Sy last scan bby 25mggu..now kne tgu 28mggu bru doc nk scan lg.. Klu sis isau, blh p swsta scan.