Check up di KK.

Salam / Hi. Saya nak tanya, kalau monthly check up di kk, memang diaorang tak akan scan unless kita rasa baby ada masalah ke? Sebab masa saya bukak buku pink di kk, doc scan. Then the next month pergi checkup, doc tak scan pun. Normal ye gitu? Please share experience mommies. #fistbaby #firstmum

27 Balas

Saya kalau boleh bila check up x nak jumpe doctor 😅 sbb waiting time lamaaaaaa benor nk tunggu. As long sye dgr nurse check denyutan jantung baby ok dh ckup.

3y ago

Heartbeat 18wk ke atas sis