suggestions

salam saya nak tanya kalau dah 39week tapi takda tanda keluar apa apa macam mana ye? u all boleh bgtau tau saya tak? sebab saya mommy to be?‍♀️

2 Balas

Belum masa dia nak kluar lagi tu..sedap duduk dlm perut maknya😁..masa ank no 3 pun mcm ni jugak due lewat sehari..risau takde tanda pape.mlm gi klinik doktor ckp dah turun bawah ..kol 3 pagi pecah air ketuban terus gi hpital

4y ago

amin . terimakasih🥰

Belum sampai masa tu..nanti kalau nak bersalin..keluar tanda..atau rasa sakit..terus ke hospital

4y ago

Biasa kalau sampai due tp x bersalin lg x pe..melain kan ada masalah..sprti air ketuban kurang,baby kurang aktif..biasanya kena paksa bersalin la..