39week 2day

Maaf kalau gambar ni agak kotor..lately banyak keluar keputihan tapi tak gatal..due minggu dpn tapi still tak ada tanda..mengeras tu ada boleh tahan lagi..pagi tadi bangun keluar macam ni..apa ye?

39week 2day
5 Balas

Omaigadd! Cm sya dlu, 2 hri klua lendir jrnih cmtu...tpi nty akn brcampur drah, tu tnda dh sis, brsiap sedia jela ☺️ smoge diprmudhkn urusan awk nty

betul2 . . kalau keluar keputihan jnis cmni dan byk dan kerap .tanda2 nk deliver tu

Sy kuar mcm ni jgkk . 3 pgii . Pkol 11.00 am . Dah bukaan 4 cm

Memang normal. Tak lama dah tu.

Dh dkt2 la tu mmg cmtu..