Buka buku pink

Salam saya nak tanya. Kalau buka buku pink kena ada scan dari klinik swasta dulu ke ye? Klau kita belum scan macam mana ye. Terima kasih #ingintahu #pleasehelp

14 Balas

Xperlu pon. KK cuma nak tahu kita ni confirm ke pregnant. Kalau dh pergi confirm kan dkt swasta dulu elokla

Ikut KK kat tempat awak, mcm sy even dah bawak scan dr swasta pun kne buat urin test and scan kat Kk lg

xde pn xpe sis.. nanti 12w kat KK scan jgk... blh je mne2 ada bjet nk scan swasta boleh je

Ikut kk masing2 .. tempat saya mmg dia minta..