Just Mom

Salam saya nak tanya haritu saya geram dengan seorang misi nii , saya tanya dia dengan elok , saya kata keputihan saya macam berwarna kuning sedikit , tak gatal ? Then dia cakap "Kuman gbs bley sebabkan mata anak dapat buta" haritu dia kata saya kalo tak makan ubat acid folid anak saya boleh jadi tulang belakang cacat ? Actualy ples bagi pengajaran sat kat saya ? Rasa geram pon ada bila misi tuh dok cakap kat anak dalam kandungan saya macam to ? ????

13 Balas

It's true but cara dia smpaikan Tu tak betul la... Patut dia bagitau je elok2

5y ago

Kan 😭😭 kita pon tak nak panjang cerita , terus mintak maaf , tapo dalam hati still pendam , sebab xpernah² lagi misi mana² cakap macam tu dekat kandungan saya , pertama kali , rasa nak 😭😭

Dia ada masalah kot kat umah

Sabar jela 😅😅😅