ubat perancang

ada tak mommies yang makan ubat perancang jadi pening ? haritu dah tanya misi , dia cakap normal , tapi sekarang nih saya tengah tunggu nak cucuk depo , dah dua bulan rasanya tak makan ubat , tapi jadi pening jugak , kepala rasa berat , kadang berdenyut , dah tiga hari jadi , normal jugak ka ?

1 Balas

kalau dh stop makan, mkna nya bukan dari perancang la tu. cuba check bp. check sugar. or mybe migraine ke cuaca2 panas nii pin faktor jugak jadi sakit kepala pening.