priod

Salam.. Saya nak tanya.. Bulan ni saya datang priod lewat seminggu.. Bila sya test upt naik dua line.. Alhmdulilah saya syukur sbab 1tahun lebih kawen skrng allah dah bagi rezeki.. Tapi lpas saya test upt petang tu sya datang priod.. Sya p klinik.. Klinik bt surat p hospital.. Smpai hsptal test upt masih dua line.. Bila doc scan baby xnmpk.. Doc bt kiraan baby 5mnggu dah.. Saya priod 3hari dah habis.. Masuk cemera pon masih xnampak baby.. Ada yg pernah alami tak mcam saya..

16 Balas

Masih awal lg tu sis...sy dlu pun masa check kat doc, scan masa tu 7week, nmpk kantung je..dgn ada heart beat...hrp rezeki berpihak pd sis...