priod

Salam.. Saya nak tanya.. Bulan ni saya datang priod lewat seminggu.. Bila sya test upt naik dua line.. Alhmdulilah saya syukur sbab 1tahun lebih kawen skrng allah dah bagi rezeki.. Tapi lpas saya test upt petang tu sya datang priod.. Sya p klinik.. Klinik bt surat p hospital.. Smpai hsptal test upt masih dua line.. Bila doc scan baby xnmpk.. Doc bt kiraan baby 5mnggu dah.. Saya priod 3hari dah habis.. Masuk cemera pon masih xnampak baby.. Ada yg pernah alami tak mcam saya..

16 Balas

sy pon mcm tu jugak, doc scan mmg tk nmpk lg, mngkin kndungan kita awal lgi kot, doa yg baik2 😊

Yep sis.5w tu msih awal sgt lg mcm sy dlu.sis tnggu lg 3 or 4w bru p scan blk ye.moga baik2 je😍

5y ago

In sha allah aamiinn.. Tq sis😍

Maybe kandungan masih kecil. Try scan dlm 3-4 minggu

Masih awal bh tu mom

Mcm sya 2kali jdi yg sama.. Lewat period 3hari bila ceck naik 2 line tapi samar2.. Siap beli clear blue lagi.. Naik 2-3week.. 3 hari selepas tu turun period.. Pergi hospital scan atas bawak dokter kata xmngandung cuma period biasa.. Kecewa dia Allah ja tahu 😢