39minggu6hari

Salam.. Saya nak tanya ada tak kat sini 39minggu6hari belum bersalin? Besok due date saya. Risau juga..sebab tanda2 nak bersalin belum ada. Kerap ke tandas saja buang air besar

4 Balas

Kerap buang air besar tupun salah satu tanda nak bersalin , proses kosongkan usus untuk lahir kan nanti . Berjalan atau buat jalan itik , maybe akan bukaan buka .

Saya 39weeks 4days pun masih keluar tanda lagi. Risau juga, exercise semuanya dah. Semoga dipermudahkan urusan sis!

sama macam saya 13 -6 serah diri Dr kata nak bagi induced pulak takut plus nervous alot

try buat jalan itik.