Pertanyaan makanan

Salam saya nak tahu. Saya baru 6 weeks. Saya ni rasa nak makan benda2 manis je. Saya tak minat manis sebenarnya. Selama ni pun mmg saya jaga makan mmg tak mnum manis coklat kek apa y manis2 lah saya tak ambik. Tapi sejak preggy ni bnyak kali dh makan manis. Teringin sangat rasa. Saya risau. Patutnya mengandung ni la kena jaga makan. Kan. ? Apa saya nak buat ya.? Bantu saya. 1st pregnant. #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #jangandibully #ingintahu

1 Balas

minum bnyak air dn cover rasa nk mkn mknn manis tu dgn mkn bnyk buah... sbb risau nnt awl2 sngkut gdm. sbb sy pon awl2 mngandung cmtu sis, suka sngt mkn mnis2 smpai suh suami bli gula2 kapas kt stesen minyak