Darah haid or darah normal sewaktu pregnant?

Salam, saya first baby memang normal ke semasa hamil ada darah turun masa buang air kencing, tapi darah tk banyak mcm secubit Garam, Kadang2 waktu pagi saya nak buang air kecil ada turun darah sikit jee tk bnyk, Kadang2 waktu mlm tpi tak kerap pun. Kandungan still okay kan? #firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Balas

Dah bape minggu ni sis. Masa saya bukak buku pink awal kandungan hari tu nurse ada pesan kalau ada bleeding boleh pergi cek kat klinik or hospital. Just nak make sure kandungan okay. Semoga dipermudah urusan sis

4y ago

Okay, terima kasih kak