26 week+ pergerakan baby tak aktif dari smlm

Salam. Saya dh 26 minggu + . Selalu rasa dh baby tendang dan gerak. Especially wktu mlm. Ni sejak petang smlm hingga pagi ni hanya rasa halus2 sahaja (itupun pasti tak pasti adakah baby yg gerak). Sy agak risau dan ni first baby. Waktu mlm pun tak rasa tendang mcm selalu. Boleh bg pendapat?

2 Balas

lau rasa x sedap ati or lain dr biasa leh g cek kt klinik or hsptal.. sbb biasa 28w bru nurse suh catit gerakan baby

Cek klinik