warna najis bayi

.salam saya dan bby sudah 13 hari ini...hari pertama lahir byi ada berak start hari ke3 sampai lah hari ke 10 bai tidak ada berak terus.. tapi perut bayi tidak kembung....baru2 ini bayi ada berak dan norml macam biasa.. cuma nak tanya memang najis bayi usia 13 hari mSih hitam hijau macam baru lahir ke

2 Balas

Baby baru lahir memang najis first warna hitam lepas tu akan tukar jadi hijau/hitam (meconium). Kena keep susukan sampai najis tukar warna kuning supaya bilirubin keluar sekali dengan najis

If bby full bf..normal je sis