Alhamdulilah

Salam saya da selamat bersalin.. Last scan 38week baby berat 3.1kg.. baby keluar ikut due 40week berat 3.74kg.. Koyak pn koyak la yg pnting anak kluar dengan selamat dan sihat..doakan sy dan ank sihat ye..

Alhamdulilah
207 Balas

syukur alhamdulillah, comel baby, tgok mulut nya pun da tau bambam 😍 hihihi

5y ago

Time ksh..🥰🥰

Alhamdulillah.. Tahniah n slmat berpantang.. comelnya bby😍😍

Alhamdulillah. Tahniah. Selamat berpantang. Semoga ibu dan baby sihat.

Alhamdullilah, Tahniah sis, semoga menjadi anak yang baik, Aamiin 😇

Alhamdulillah tahniah mummy...semoga mummy n baby sihat selalu 🌸

Alhamdulillah dah selamat semuanya.. selamat berpantang 😊😊

Alhamdulillah... Tahniah mommy.... Geram je tngok pipi die tuuuu

Tahniah.. Alhmdulillah semua selamat.. Selamat berpatang..

Alhamdulillah. Tahniah sis. Semoga sihat² je. Selamat berpantang 💞

5y ago

Alhamdulilah..Aamiin time ksh sis

MashaAllah comelnya.. Semoga mak ank sentiasa sihat walafiat