detail scan

Salam , saya cuma nak tanya .. Kalau kita buat detail scan dan dah nampak jantina , berkemungkinan scan tu betul atau sebaliknya ye ? Sbb saya dah start beli baju baby mengikut scan yang doktor bgtau tu , ada x yg penah detail scan girl bila bersalin keluar boy ?

12 Balas

Sy scan boy. Setiap kali scan memang baby tunjuk pistol dan telur dia haha. Mmg keluar boy

Sy pnh scan boy,beli semua biru last2 keluar girl,skrng dh tk percya dh😆