Parut Keloid Czer

Salam, saya bersalin czer genap 1 tahun. Parut dihujung kiri dan kanan mcm ni. Normal ke?

Parut Keloid Czer
3 Balas

Kalau dah jd keloid, memang akan kekal mcm tu. Selagi tak mengganggu mcm ada keluar cecair ke sakit ke bahagian tu, should be ok. Sy pun czer jugak dan ada parut keloid sebab tak urut area luka tu betul2

Sis seeloknya jangan share gambar dalam ni. Dalam apps ni bukan semua perempuan, ada lelaki jugak. Also parut tu normal, saya pon czer and ada parut cmtu

kalau da setahun should be elok da kesan tu 🥺