Panduan vaksin covid19 bagi ibu hamil

Salam, saya baru dapat panggilan untuk vaksin utk covid19 rabu ni. Ada sesiapa yang dah mengambil vaksin ketika hamil? Apa panduan dan apa yang perlu dibawa ketika vaksin? Ada kesan sampingan tak?

2 Balas

saya baru ambil vaksin 29 jun lepas, alhamdulillah takda apa side effect, tak demam tak apa pun okay je cuma lenguh sikit je tempat cucuk tu.. sebelum datang vaksin tu alas la perut dulu takut tunggu lama hehe

3y ago

Alhamdulillah Amin Amin Amin, terima kasih awakk, semoga kita dipermudahkan urusann 😘

Sy sudah sis 28 weeks... First dose...vaksin Pfizer...Alhamdulillah xde ape masalah...just lenguh2 kat lengan jer...second dose 31hb nnti 👍