nasihat utk kawan

Salam , Saya baru dapat berita gembira dari kawan Saya yang dia kemungkinan mengandung sebab tengok result UPT dah positif.Dah masuk 8 tahun dia tunggu zuriat. Bila scan Dr kata belum nampak apa2. Dr suruh dia datang lg 2 minggu. Dia masih takut lagi sbb dulu dia pernah keguguran. Apa cadangan nasihat atau kata semangat yg bole Saya sampaikan kepada dia. Kawan saya ni Muslim, mudahan ada rezeki dia Dalam bulan yang mulia ni

2 Balas

kmgkinn mmg kndungan masih baru..mmg sush nmpk...ada org mudh nmpk wlaupom bru 7w...y pntg jgn fikir bkn2..sntiasa positif..jgn lasak2 atau buat kje bert...jgn stress..