Supplement yang baik untuk kehamilan

salam, saya ada sejarah keguguran sebelum ini & baru2 ni saya buat upt naik double line tapi samar2.. adakah itu positif? kalau positif supplement apa yg bagus ya? blackmores pregnant & breastfeeding gold bagus tak sebagai supplement? dan saya ingat nak consume habbatus sauda magic blue juga..#ingintahu

2 Balas

Waktu saya keguguran bulan 4 haritu, awal kehamilan saya ada consume blackmores tu sis, tapi saya rasa tak bagus consume awal2, apa yang penting asid folid sahaja untuk awal kehamilan. Then bulan ni saya pregnant baru 6 weeks, apa yang saya amalkan, saya makan folid asid je dulu atas nasihat doc, dan amalkan makan sayur dan buah. Ahamdulillah last week saya check 6 weeks dah nampak heartbeat & janin.. semoga rezeki kita kali ni kita hamil dengan sihat ya sis..

mommy boleh cuba Nufiya 🤗 www.wasap.my/60129876070/nufiya