Kelengkapan Baby

Salam sape due dkt sini bulan 11? Mcm mne persiapan? Da siap semua ke? Sye semua da sttle beli.. Tapi belom basuh and pack lgi..

44 Balas

hi mummy saya due bulan 11 tapi tak beli apa lagi, boleh share tak checklist barang apa nak beli, mana tahu ada yg ttinggal dlm list hehe😊

Sy 11/11. Dh siap pack semua dh. Sbb 1st baby keluar 35weeks.mujur masa tu dh siap pack jgk. So, amik pengajaran, pack awl2x..😁😁😁

Sy 21.11. Moga dipermudahkan buat kita semua. Amin.

5y ago

Kita pun sama.. hehe.. aamiin2

Saya due 3.11.19, brg bby suma pack dah just brg saya je xcomplete lagi.

5y ago

33weeks 🤗