37 minggu lagi 2 minggu due

Salam sahabat disini selain tanda bersalin darah dan air ketuban pecah jika sakit pinggang rengat rengat tu kat perut itu tanda nak bersalin juga ke?sebb anak yang pertama saya overdue tk de tanda apa apa yang kedua ni lain macam rasa sakit ye?

2 Balas

Sy xde tanda darah n air ketuban pecah pun. Rasa sakit memulas setiap 15minit bbrapa jam. Lepas tu 10minit.. 5minit.. diikuti sakit pinggang yg semakin sakit tu.. hihi.. dh selamat bersalin 37minggu 5hari.. 10mac2020 jam 8.49am. Harini discharge.. normal delivery

Mungkin