Sedih..Baru lepas keguguran 11weeks.

Salam Ramadhan.. Saya minta jasa baik ibu2 di hari & bulan yang mulia ini untuk doakan saya semoga saya boleh merasai nikmat hamil dengan sihat seperti orang lain juga dalam tahun ini😢 saya nak sangat jadi seorang ibu😔 saya nak anak..walaupun Allah pinjamkan 2 bulan untuk saya mengandung tapi saya dapat rasakan keseronokkan yang tak terhingga saat2 tu.. Kandungan sulung saya tiada heartbeat haritu & doc advice untuk cuci.. Saya baru lepas cuci (D&C) kandungan saya 27/4/2021..sekarang tengah berpantang..saya masih rasa sedih & kecewa tapi setiap perkara berlaku ada hikmah.. Mohon doakan untuk saya ya ibu2.. Saya juga berdoa agar segala doa baik2 dari ibu2 sekalian untuk saya akan berbalik kepada ibu2 juga..cuma Allah sahaja dapat membalas jasa baik ibu2.. Terima kasih tak terhingga.. #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

insya Allah ada rezeki pn nanti 🤗 jom minum LC 🤗 boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/ladiescoafee