Baby 4 bulan

Anak saya umur 4 bulan full fm. Patutnya umur 4 minum susu 4oz tapi anak saya tiap kali minum kadang 2 oz kadang 3 oz kadang 4oz. Minum susu setiap 3 jam. Saya risau betul kalau check up nanti berat dia kurang 😣 Macam mana ye? Perlu tukar susu ke? #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

3 Balas

Hi mommies, anak awak dah okay ke? Amek masa berapa lama ya nak okay. Anak saya 2buln 20hari pun mcm ni skrg 😭 risau berat tk naik. Haritu jadi then dah okay skrg jadi balik.

11mo ago

Anak saya still tak okay. Haritu ada okay kejap pastu jadi balik. Jenuh paksa pon dia taknak. Taktahu la kenapa

Mungkin nursing strike. Sementara je tu. Teruskan offer susu dgn kasih sayang. Jika 2 minggu masih mcm tu, refer doktor

11mo ago

Sama-sama

nursing strike tu

11mo ago

brapa lama selalunya nursing strike ni eh?