Gatal2 kaki

Salam.. normal ke kandungan masuk 10w jadi gatal2 tapi kt kaki je smpai Naik bintik2 merah mcm alergik.. garu2 smpai melecet 🥲 stahu sy tk ade apa2 alahan.. cuma semalam sy baru start makan zincofer yg klinik Kasi.. sebelum ni sy makan new obimin. Effect Dari zincofer ke? Ada tak cadangan ubat gatal jenis sapu or sy kne stop mkn zincofer dlu?

1 Balas

kalau nak stop ubat/tukar ubat refer nurse yg jaga mmy ye. mungkin mmy tak boleh makan ubat tu,atau pun itu hanya pembawakan bby je. macam saya, tumbuh macam jerawat dekat kaki dan tangan 😅. astu bila dah baik,tinggalkan kesan pulak tu kat kulit. kena gatal² kat celah breast. saya letak bedak ular.. Alhamdulillah serasi. hilang terus gatal² tu. mmy baru 10w dah tukar ubat.ada masalag hb low ke? ubat tu penting tau untuk bby. jadi kalau boleh jangan stop. boleh whatsapp nurse yg jaga mmy dulu ye.

2y ago

boleh try jugak dgn air sunquick 😆 mna tahu ok.. maybe ubat tu baru nk serasi dgn sy kot terima kasih atas cadangan ❤️