8w UPT pudar

Salam. Normal ke kalau upt tiba2 pudar masa 8w pregnant? Sebelum ni scan 6w & 7w dah ade heartbeat. Sy tkde rasa cramp & tkde spotting/bleeding. Cuma sgt2 tak sedap hati sebab tiba2 keputihan stop terus, rasa lapar tu makin kurang & upt pudar harini. Sy check upt kadang2 seminggu sekali sebab trauma dgn 3 keguguran sebelum nie. #firstmom #bantusharing #preganancy #kehamilam #8minggu

4 Balas

Benda ni La sy alami skrg,saya first scan 4 weeks then xnmpk pape doktor mnta tnggu lg sbulan ,skrg saya dh 7 week5 hari otw nk masuk 8 mnggu tp check upt masih xpekat ii hm atau hcg sy rendah ke entahla kne tnggu scan kdua 14/8 riso bedebar juga nk scan risau xnmpk pape nt kecewa . Tp upt hri hri double cuma xpekat mcm Org lain hmm

bergantung pada hormon HCG pekat tak pekat. Kalau risau, boleh cek di klinik ok. Daftar buku pink cepat sbb ada sejarah keguguran. So, boleh pantau dari awal kehamilan

Hi sis ada update tak

Cuba pergi scan…