gdm bsp naaik bln puasa

salam , hi .. normal ke kalau bulan puasa ni bsp Naik ttba . sebelum puasa dah cantik . slps puasa mcm ttba naik lebih . sbb doc sururh cek 1jam lepas sahur dan iftar . makanan still jaga .kurma pun x makan . #advicepls #pleasehelp #pregnancy

2 Balas

Saya kene gdm masa bulan puasa. Sampai 11. Control diet, start exercise.. monitor sendiri bacaan gula kt rmh n doctor puas hati.. takde kene makan ubat or apa pun..goodluck!

Maaf tiada pengalaman. Td dengar radio ikim ada pasal ni. tp tak reti nak taip nk explain mcmana.