Baby kerap tidur

Salam normal ke baby 1 bulan 15 hari kerap tidur? Kira tidur nangis minum susu pastu tidur balik? Bila waktu active mereka ye? Kadang risau dgn perkembangan semasa.. sbb belah saya sepupu banyak dah anak buat ada autism.. mintak pendapat semua..

1 Balas

Berapa total hours keseluruhan anak awak tido untuk 1 hari? Wake window anak berapa jam?

7mo ago

Awak kira lah sendiri agak2 berapa jam anak tido... Benda2 nie pun penting dan kena ambik tahu. X kan lah 24 jam, tu anak minum susu bgn tido minum susu bgn tido sahaja... Mandi x ada? Time tukar pampers die tido ke? Die x nangis? Die nangis x celik ke?