Letih sepanjang hari

Salam. Normal ka dah 15weeks badan letih sakit sepanjang hari asyik nak baring ja? And normal ka kalau kerja duduk lama bila berdiri perut sakit mcm crame tu? Susah hati pulak

5 Balas

Wslm..normal.kut sis...sama mcm sy...dr 5week smpai skg 12week..teramat malas..nk katil n bantal je..nk baring je..xblh masak...mkn pn malas...nsib ade mentua buatkan semua...😔

Normal.. Sy pun awal dulu rasa malas sgt.. Nk tidur je sepanjang hari kalau boleh. Sumi keluar kerja, brg je smpai suami balik 😂😂😂

Tak boleh duduk lama lama . Kalau travel jauh pun every 2 hours kena turun dari kereta berjalan .

Normal sis..dont wory k..kalah rs.letih sis rest k..mg d pmudahakn segalanya..aamiin

Normal tp jgn layan at least buat exercise utk tangan sedikit