Wad second class PRIBA

Salam nk tye , sape branak di PRIBA kuala terengganu tahun ni , kalau amik second class ward husband boleh teman ke spnjang masa @ mmg ikut masa melawat jgk ? Ad x kt sini yg boleh suggestkan hospital swasta yg affordable n bagus dkt sini ?

3 Balas

hospital goverment xkira la class 2 ke class 1 ke husband/family hanya boleh teman waktu melawat sahaja... tahun lepas akk ipar beranak di priba class 1 suami teman waktu LB dan waktu melawat je..tp kak ipar kata better duduk class 2 , hosp kerajaan class 1 seram dok sorang2 sbb bukan boleh family teman 24 jam pon🤭

1y ago

Amin amin, tq sis 😘

Saya penjawat awam yg layak dpt 1st class pun taknak guna benefit tu sebab husband tetap takleh teman dlm bilik. Alhamdulillah so far berkemampuan utk bersalin swasta single bedded. Husband & mak teman 24/7. Tp kena standby 5k juga kalau normal & 10k if emergency czer

1y ago

Amin amin , smoga doa yg baik baik berbalik bt sis juga ya 😘

sis dok area mne.klu shah alam byk je hosp swasta yg affordable

1y ago

Sy stay terengganu sis