First class hospital kerajaan

Kalau wad first class hospital kerajaan, suami boleh teman 24 jam atau waktu melawat sahaja? #ingintahu #firstpregnancy

2 Balas

Suami x boleh teman bermalam. Waktu melawat tu kena tanya pihak hospital. Even dah beralih fasa endemic, masih ada hospital yg x benarkan melawat.

2y ago

X boleh awak. Hospital gov awak ambik 1st class @ ambik FPP, mmg x dibenarkan. Melainkan awak g hospital swasta.

depends hospital mana. setengah gov hospital tak allow husband teman. kene call hospital and Tanya