air liur

Salam nk tya ade x ssape yang penah kena air liur sntiasa pnuh dlm mlut wlaupun da brulang kali ditelan...smpai waktu tidur mleleh klua ?

2 Balas

Sy tgh mengalami ye... Tpkse layan kan.. Sbb org kate itu normal... Kkdg wktu mlm nk tdo dia keluar lagi banyak... Hmm.. Pastu esok pg bgn.. Muntah..

5y ago

Tula sy cri juga maklumat di internet mmg simptom prgnant..tp kdg segan ble bcmpur ngn org sy tpksa cri tmpt or plastik utk mludah...sbb ble telan rse mual nk muntah...

sy pun sama mula² pregnnt je la . kdg tu kalau ngingau g ludahnye abis baju . tergelak jela mmpu . 😅

4y ago

Tq share tips..sy cube nti..😊