besalin czer

As salam nk ty, utk sembuhkn luka czer dgn cepat mommy2 mkn apa ya, da 2x czer, stil mesti terbuka jahitan, skrg minggu ke36, 30hb nnt nk kena opret da, risau perkara sama berulang

2 Balas

Lepas czer jgn buat kje berat2 pantang btl2... Emm biasa pas czer kne make sure luke jhitan or luke czer kne gam.tu jg elok2 .. ritu husben blikn krim sapu..stiap kali pas mndi lepas sapu alkohol swab letak krim... Tp make sure ms mndi tutp tmpt jahit supaya xkena air dlm ks sebulan gak xbg kne air..jnji rajin bersihkn n sapu ubt..pling penting jgn angkt berat2 jgn menunduk sbb jhitan leh trbukak klu zmn skrng lg la xjhit tp gam lg nk kne jg btl2

4y ago

Tq akk

Semoga dpermudahkan mommy😊