Bayi kuning

Salam. Nk tnye kat sini spe thu cara mcm mne nk hilangkan kuning bayi ? Pls respon.. tk snggup kesian tgok ank asl pegi klinik je kne cocok amik darah. Mntk tlg spe2 yg tahu tu boleh share tk😔😔😔 #firstbaby

19 Balas

Cuba try fm. At the same time bf sekali. Bila kuning dah turun ble stop fm🤗 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

boleh cuba belimbing buluh..potong melintang dan letakkan di seluruh badan bayi..bykkan bg susu pd bby juga.

Saya stop bg bf and bg susu fm karrihome setiap 1 jam kejut bg susu. Dri 12 dah turun ke 8.

mommy boleh cuba set ni boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/babybalm

Breastfeed byk2. Kuning keluar melalui air kencing dan najis bby

sis bagi baby sikit air perahan anggur...dalam 2-3 titik

4y ago

Yup...anggur hitam punya jus tu..titik skit dlm mlut baby sblm ke klijik or mndikn air sirap sblm ke klnik..try n errorr

banyakkan minum susu ibu

bykan myusu badan..

Bagi susu