Bengkung Lekat Atau Bertali

Salam.. Nk Tnye Ad X Momy Yg Da Bersalin Pakai Bengkung Lekat Mcm Dlm Gmbr Ni? Nak Tnye Lekat2 Dy Tu Senang Trcabut X? Atau Kalau Da Basuh Bnyk Kali Lekat Dy Masih Kuat Ke? Tgh Survey Nak Beli Yg Lekat Ke Yg BerTali..

Bengkung Lekat Atau Bertali
2 Balas

Sy beli bengkung bertali yg ada zip kat tepi.. Okay jer, kalau nak ke tandas boleh buka zip kat tepi 😊

5y ago

Adui kalau czar x psti laa, kalau sy mmg x brani nak bbengkung kalau czar.. Cuba ja beli sis yg bengkung lekat tu.. Sy normal delivery, mmg ok saja pakai n selesa yg btali n zip tepi..

Dari pengalaman saya,bertali ni menyusahkan.🤣 nak pergi toilet pun susah.