*Inginkan kepastian*

Salam nk tnya,ada sape2 pernah gugur x? 6 week@7 week..perlu dicuci@mcm mne? Sy lewat period 11 hr,test positif,dua hr kemudian bleeding,hr first mcm period tp ptg je kuar,hr kedua mcm period tp pg je keluar,hr ke-3,4,5 keluar spotting je...sy test upt pg ni naik 1 line je😣 sy takut g kk,takut xdilayan😔#ingintahu

2 Balas

awk refer hospital terus . sbb kalau awk pegi klinik swasta dia hnya boleh scan last2 mntk refer hospital jgk