Miss V ada ketulan.

Hi salam, nk tnya. Sy kan Sejak2 ni sy buang air kencing saya rasa ada something lah dkt miss v sy. Mcm ketulan daging, sebab tu ke saya susah nk pregnant? #ingintahu #pejuang_garisDua #bantusharing

10 Balas

sy pon ada ketulan juga siss , tepi miss v ..klu kita kencing nk basuh terasa sgt nk pegang ketulan tu ..sy pregnant 26 week , 26 hb kemarin tu pi hospital sbb makin besar , lps tu doktor tekan ketulan tu mmg xsakit ler masa dipicit tu ..lps tu doktor cucuk dan picit ketulan tu .. dlm tu darah dn nanah .. alhamdulilah skrg dh xde . elok siss pi hospital cekk jgn biarkn berlarutan siss , tkot makin membesar

1y ago

sy mula² pi klinik cek rutin kandungan sekali cek ketulan tu , doktor klinik tu bgi ubat antibiotik jew , tpi xkecut juga lps smggu tu dpt surat rujukan pi hospital sampai hospital terus ler cek pew semue , sampi masuk muncung itik juga tkot kot ada ppew ..last cucuk dan pecahkn ketulan tu ... ckp jew ada ketulan kat miss v ..mmg cepat ler siss