Miss V ada ketulan.

Hi salam, nk tnya. Sy kan Sejak2 ni sy buang air kencing saya rasa ada something lah dkt miss v sy. Mcm ketulan daging, sebab tu ke saya susah nk pregnant? #ingintahu #pejuang_garisDua #bantusharing

10 Balas

saya penah kene cmni time pregnant 5 bulan..nama dia polyps..kene buang..better g je terus ke hospital

1y ago

Dekat lubang sis. Kalau kencing mmg rasa benda tu mcm terkeluar. Pergi klinik puan dia kata normal. Pergi klinik lain baru amik srs.