pregnant

Salam hi nk tnya. Sapa tahu ubat apa untuk hilangkan keputihan kuning pekat? Haritu doktor dah bagi ubat keputihan. Tapi skarang ni ada lagi emmm

8 Balas

saya pun dua kali dah dapat ubat insert tu, tapi tak jadi apa juga. kena kurangkan gula and banyak minum air masak baru membantu heheh sbb preg suka manis manis

Dah cuba ubat insert ke sis? Boleh dptkn di farmasi,sya hri tu pun doc sarankan sya pkai ubat tu.. ok gak lah,just kputihan biasa je skrng

3y ago

ubt nma apaa yaa .. bileh ke kite refer ke farmasi

Sy pun ada jgk, kuning kekuning skali tngk mcm dah nk hjau tp doc kata kuning lg tu. Dah ambil sample n alhamdulillh xde apa2 masalah.

Keputihan disebabkan pengambilan gula yg tinggi.. Cuba kurangkan gula insya Allah keputihan beransur kurang..

sis maaf tanya post dah lama keputihan kuning sis sepanjang pregnant ok ke?

better p check lg sis..bhya keputihan time pregnant ni..nnt blh effect bby

Sister try ambil yoghurt asli.

brpa week dh tu?