Tnya soalan

Salam nk tnya la kandungan 19 minggu blhy mkn laksa x

14 Balas

kalau sya mkn je apa yg nk mkn.tpy tgk jgk la mknana tu jenis mcm mna.nenas ke air gas ke.sya pntng.tpy yg laen semua sya mkn.tpy alhamdulilah skrg sya dh 33 minggu dah

3y ago

OK tq sis

saya makan je laksa sebab hantu laksa yg penting jangan ada nenas je..tahun depan tak bole makan laksa dh sebab kena pantang laksa..

time pregnant rasanya xpe. but take it moderately la n kna take note ape2 yg mungkin boleh memudaratkan both mommy n baby.

boleh mkn xde msalah.. nenas pun sy mkn time pregnant.. tp klu xbrani elakkan lah nenas tu..

bolee makan,tapi elakkan yang ad nenas laa..Setengah laksa kuahnya ada nenas.

blh je sis nk mkn laksa tpi tngok lh kadang2 laksa nie ad letak nenas..

kalau awk rasa was ii cuba awwk try tnya pndpat yg laen

Sya makan semua je sis, InsyAllah x dak apa.

saya makan je ms pregnant. xde pantang. hehe

laksa byk protein ikan bagus tu...