ceriberi

Salam.. Nk tnya kalu cirit birit blh x minum air garam? Jd ap2 x kat bby.. Tp baru 10w...

2 Balas

Baby 10weeks xleh mnum air garam lagi..continue feeding je supaya dia tak dehydrated. Kalau cirit yg berpanjangan kena bawak pegi hospital, sbb kalau berat badan turun mendadak, bermakna bdn sgt kering n perlu masuk drip

Sayang makan pucuk jambu batu jer sis waktu cirit dulu. Awak cuba dapatkan pendapat dr / nurse ye