Bayi 2bulan cirit birit

Salam & hi. Nk tnya ank sy cirit birit hrini dh hari ke 7. Sehari kdg 2-3x mcm ni. Anak sy bf + susu fm (similac tnpa laktosa). Dia xde isu pape pun. Mk sy randon je pilih susu, kebetulan dia pun ok je. Ada gi jumpa Dr, Dr ckp selagi dia lalu minum susu, xdemam, xkua lendir +darah shud be ok. Skrg sy tgh cuba try susu lain, frisolac. Bru try 2x minum . Pun same.Sblum ni ok je xdela cair mcm ni. Kdg tu smpai bocorr. Mcm mana eh mommies. Berak gini consider cirit la kn.

Bayi 2bulan cirit birit
1 Balas

ni cirit. klu ank xde mslh lactose, better bg susu biasa shj.