Belum dtg haid, selepas 1thn 5 bulan bersalin...dan fully breastfeeding. Normal ke?

Salam. Nk tny pndpt mommies. Sy brsalin Ogos 2022...mse Jan 2023 ade dtg haid mcm biase...elok je 7hari. Tp lps tu trus dah xdtg haid lg smp skrg. Normal ke mcm tu? Sy fully breastfeeding. Sblm mengandung & sblm kawen...haid sy mmg jenis yg teratur, klo lewat pon sket2 je la...xde la smp trskip berbulan. Normal ke atau perlu risau?

1 Balas

Alhamdulillah. Normal bagi breastfeeding. :)