X dtg haid lbh seminggu tp chek UPT negatif

Salam.. nk tanya siapa pernah mcm ni.. apa nk buat ye, sykna pg scan ke utk confirmkn.. last period sy 16/11 smp skrg xde haid.. kalo sy hamil usia kandungan nk masuk 6 minggu dh tp tu laa 2 kli chek upt negatif pula..

2 Balas

First time delay ke? Period awak regular atau irregular?

4mo ago

I see. Takpe awak pergi je scan. Cuma nak pesan, delay period tak semestinya pregnant. Boleh jadi masalah hormon, stress atau masalah dalaman wanita seperti pcos, cyst, fibroid, etc

awk pregnant tak sis?

4mo ago

fhm2.. thank youu awkk. tarikh lmp kita beza sehari je. sy 15/11 . huhu . semoga ad rezeki buat kita ye awk 🥺