Dah vaksin ke?

Salam, nk tny ada tak kt sini yg pregnant dh vaksin? Ok x lps vaksin? Side effect lps vaksin tu.. Sy br 13weeks, vaksin sesuai 14weeks ke atas kn.. Korang yg dh vaksin ms week berapa? #ingintahu #vaksincovid

30 Balas

semalam dose 2, sakit satu bdn n lenguh tmpt cucuk, kerap pula muntah dan sakit kpla, vaksin pfizer

Saya vaccine masa 15 minggu. Alhamdulillah cuma lenguh je dua hari. Effect lain asyik lapar je 🤭

sy dah lengkap vaksin. Alhamdulillah, tak ada sebarang side effect. vaksin mse week 20 dan week 23

Skrg dh tk perlu tunggu 14 weeks baru blh vaksin. Lama dah update yg dr 12 weeks boleh vaksin 😅

Sy masa vaksin 20weeks ke ats lani dah 29weeks.. ok aja.. lenguh lenguh aja 2,3hari alhamdulillah

sya dah ambi 2 dos.ok je..kebas bekas jarum je mcm org lain jg

sy kne vaksin masa 14weeks..alhamdulillah xde effect apa2..

dh settle vaksin pfizer ...skrg 34weeks

sy dah full vaksin 18w

alhamdulillah ok je