Baby Dekat Nicu

Salam nk tanye.. Klau baby pramatang dkt nicu apa perlu kita buat selain supply susu bdn? Sy x tw nk tnya kt sapa.. Sy google tgk baby tu bole kita pgg..bole kita bg susu.. Tp sy tgk ank sy dlm inkubator tu sy x tw nk buat apa selain tgk... Baby sy pramatang 33weeks 4 hari..

6 Balas

Rajin bersembang dgn dia dan urut lembut ngan baby oil kt badan dia..nurse pernah bgtau pd sy dulu sbb ank sy yg sulung pn pernah masuk nicu sbb prem 31w..